한양대 SSK 다문화사업단의 제115회 콜로키움이 7월 27일(토) 오후 3시에 개최됩니다.
발표 논문은 다음과 같습니다.

Bilateral International Migration Flow Estimates for 200 Countries
발표: Guy J. Abel (ADRI, Shanghai University)

How Policy Supports and Principal Leadership Shape Teachers’ Self-efficacy in Multicultural Education in Korea: A Latent Class Analysis
발표: 김지현 (Lehigh Univ)·함승환 (한양대)·송효준 (건양대)