학생의 이주배경과 지역사회의 이주민 밀집도가 학업성취도에 미치는 영향

발표: 송효준·김두섭·함승환 (한양대학교)

Adult Children’s Educational Attainment and the Cognitive Trajectories of Older Parents

발표: 이연진 (ARI, National University of Singapore)

Asian Migrant Precarity and Gentrification: Asian Mobilities in Education and Housing

발표: Tammy Ko Robinson (한양대학교)